Toimipaikat

Suomi

Avoimet työpaikat

ExxonMobil on dynaaminen ja kiinnostava työpaikka.

ExxonMobil on sitoutunut vastaamaan kasvavaan energiankysyntään ja tuottamaan maailmaan energiaa vastuullisesti. Yli 70 000 työntekijän työvoima antaa mahdollisuuden urasuuntautuneelle lähestymistavallemme erinomaisen työvoiman kehittämiseen. Rekrytoimme parhaimmat kyvyt ja tuemme pitkäaikaista ammatillista kehitystä. Jokainen työntekijämme ajattelee itsenäisesti, tekee aloitteita ja on innovatiivinen.

Kyseessä voi olla maailmanlaajuisten toimintojemme ja taloushallintomme välisen yhteyden ymmärtäminen, eri kielten käyttö liikekumppaneiden kanssa vuorovaikuttamiseen, osallistuminen IT-projekteihin, joissa käytetään huomisen teknologiaa, tai vianmääritystaitojen käyttö globaalin toimitusketjumme tukena. Tulet huomaamaan, että kaikki työtehtävät ovat erilaisia – jokaisessa työssä vaaditaan erilaisia taitoja.

Tule työskentelemään kanssamme maailman vaikeimman energiaongelman ratkaisemiseksi. Haemme opiskelijoita, tutkintonsa suorittaneita ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat innokkaita tarttumaan tilaisuuteen.

Oletko valmis liittymään joukkoomme? Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.
ExxonMobil on dynaaminen ja kiinnostava työpaikka.

Finland Oy Ab ympäristönsuojelu

Yhtiö ottaa toiminnassaan huomioon tasapainoisesti ympäristönsuojelun ja talouden vaatimukset.

Turvallisuus Suomessa

Yhtiön politiikkana on toimia siten, että se suojaa henkilöstön, muiden sen toimintaan osallistuvien henkilöiden, asiakkaiden ja suuren yleisön turvallisuutta.
Yhteiskunta

Haluamme toimia hyvänä yhteisönä yhteiskunnassamme.

Me noudatamme korkeita eettisiä periaatteita, kaikkia soveltuvia lakeja, säädöksiä ja viranomaismääräyksiä. Ennen kaikkea olemme omistautuneet turvalliseen ja ympäristön kannalta vastuulliseen toimintaan.

Lahjoitukset

ExxonMobil Finland Oy Ab tukee vuosittain yhteiskunnallisesti tai yleishyödyllisesti toiminnaltaan merkittäviä yhteisöjä myöntämällä lahjoituksia emoyhtiönsa Exxon Mobil Corporationin määrittelemien ohjeiden ja luokitusten mukaisesti.

ExxonMobilin lahjoituskohteiksi hyväksymiä yhteisöjä ovat esim. rekisteröidyt hyväntekeväisyysjärjestöt sekä erilaiset ympäristönsuojelua, tiedettä, kulttuuria, koulutusta sekä paikallista hyvinvointia edistävät tahot. ExxonMobil Finland Oy Ab ei myönnä lahjoituksia yksityisille henkilöille, poliittisille järjestöille tai uskonnollisille yhteisöille. 

Lahjoituspyynnöt pyydetään lähettämään kirjallisina osoitteella:

ExxonMobil Finland Oy Ab
Lahjoitukset
PL 91, 02151 Espoo

Työpaikkatieto

Julkiseen hakuun mahdollisesti tulevista tehtävistä ilmoitetaan maamme johtavien päivälehtien työpaikkailmoitussivuilla. Tietoa työtehtävistä Exxon Mobil Corporationin palveluksessa löydät pääyhtiömme verkkosivuilta.
Tutkia uraa

Ota yhteyttä

ExxonMobil Finland Oy Ab
Satamatie 10
21100 Naantali, 
Finland